Калорійність

Запечені груші з сиром

«Діаменю» рецепт “Запечені груші з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,3 ХО
152 ккал

Інгредієнти

– 2 груші
– 100 г сиру з пліснявою (дорблю) або будь-якого іншого
– 2 гілочки чебрецю (чебрецю)
– 2 ст. подрібненого арахісу

Покрокове приготування запечених груш

Крок 1

Охолоджений сир розрізаю на 4 довгі брусочки. Найзручніше різати сир саме з холодильника.

Крок 2

Груші мою, обсушую і розрізаю навпіл. Акуратно чайною ложкою вишкрібаю насіння та частина м’якоті по всій довжині. У кожну половинку груш викладаю по брусочку сиру.

Крок 3

Чебрець мою, обсушую, відриваю листочки з гілочок. Посипаю груші листочками чебрецю.

Крок 4

Викладаю груші на застелений пергаментом лист. Запікаю близько 15 хвилин при 180 град. Готові груші посипаю рубаними горіхами.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені груші з сиром. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

9 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

9 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago