«Діаменю» рецепт “Запечені груші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
130 ккал
– 4 тверді груші
– 15 г меленого імбиру
– 1 ст. мармеладу без цукру
– 1 ст. лимонного соку
Крок 1
Груши мою і розрізаю навпіл. Видаляю серцевину та хвостик. Ложкою в середині кожної частини роблю поглиблення. Мармелад подрібнюю та змішую з порошком імбиру.
Крок 2
Сумішшю фарширую грушеві половинки. У невелику кількість холодної води додаю 1 ст. лимонного соку, розмішую і збризкую половинки груші.
Крок 3
Викладаю «човники» на лист, застелений пергаментним папером і ставлю в духовку, розігріту до 150 градусів на 20 хвилин. Даю грушам охолонути та можна подавати
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…