Рецепт “Запечені капустяні стейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА
❯ 1 качан капусти білокачанної (бл. 1 кг)
❯ 8 скибочок копченої грудинки
❯ 8 зубків часнику
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ кілька гілочок чебрецю
Крок 1
Грудинку нарізати брусочками та обсмажувати на сковороді, поки з неї не витопиться жир та брусочки не стануть хрусткими. За допомогою шумівки перекласти грудинку в інший посуд.
Крок 2
Часник очистити, нарізати тонкими пластинами, обсмажувати на жирі з-під грудинки до золотистого кольору та перекласти до грудинки. Жир добре охолодити.
Крок 3
Капусту вимити, обсушити, пошкоджене верхнє листя видалити. Нарізати капусту пластинами товщиною бл. 2 див.
Крок 4
У щільному поліетиленовому пакеті змішати олію із соком лимона, додати по щіпці солі та перцю. Додати до пакета
охололий жир з-під грудинки та часнику і добре перемішати.
Крок 5
Викласти у пакет капусту. Пакет щільно закрити та добре струсити, щоб усі «стейки» вкрилися соусом. Пакет із капустою помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 6
Духовку нагріти до 200 °. Підготувати лист і змастити його невеликою кількістю рослинної олії. Викласти на лист
капусту, додати гілочки чебрецю, полити соусом, в якому вона маринувалась, і запікати 30-35 хв. Подати гарячою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…