«Діаменю» рецепт “Запечені яблука з кеш’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
151 ккал
– 2 червоні яблука середнього розміру
– 1 ч. л. рослинної олії
– 0,5 ст. натертої апельсинової цедри
– 0,25 ст. апельсинового соку
– 1 ст. подрібнених горіхів кешью
– 0,5 ч.л. меленої кориці
Крок 1
У яблук зрізаю верхню частину та ложкою дістаю серцевину. Для начинки змішую апельсинову цедру, подрібнені горіхи, корицю та 1 ст.л. апельсинового соку.
Крок 2
Закладаю всередину кожного фрукта горіхово-апельсинову суміш, трамбую. Зверху поливаю невеликою кількістю апельсинового соку.
Крок 3
Накриваю яблука зрізаними раніше «кришечками», ставлю на змащений лист деко і запікаю в духовці за температури 150 градусів близько 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…