«Діаменю» рецепт “Запечені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
185 ккал
– 2 яблука
– 100 г нежирного сиру
– 1 яйце
– порошок стевії – на смак
– 2 волоських горіхи
– щіпка кориці
Крок 1
2 зелені яблука середнього розміру мою та очищаю від серцевини. Для цього зрізаю верхню частину та з
допомогою ножа вичищаю м’якуш, щоб вийшла своєрідна ємність.
Крок 2
Для начинки нежирний сир змішую з 1 яйцем і додаю подрібнені волоські горіхи, корицю та порошок стевії на смак. Все ретельно перемішую та фарширую яблука сирною начинкою.
Крок 3
Зверху прикриваю яблучними кришечками (верхню частину яблука, яку зрізала). На дно форми вливаю трохи води та розміщую фаршировані плоди. Випікаю у духовці при температурі 180 градусів близько пів години
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…