Рецепт “Запечений гарбуз із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 1 гарбуз вагою прибл. 1,3 кг
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1/8 ч. л. меленої гвоздики
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 1/4 ч. л. гранульованого часнику + 2–3 зубки часнику
❯ 1/2 ч. л. сушеного майорану
❯ 1/2 ч. л. великої кухонної солі
❯ перець
❯ 2 ст. л. світлого рідкого меду
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. Гарбуз вимити та обсушити, розрізати навпіл
і, видаливши волокнистий м’якуш з насінням, нарізати поздовжніми скибочками завтовшки прибл. 1 див.
Крок 2
У мисці перемішати олію з меленими прянощами та гранульованим часником, викласти в миску гарбуз і добре перемішати. Гарбуз перекласти на лист, присипати сіллю, перцем та майораном, викласти поруч неочищені зубки
часнику.
Крок 3
Полити гарбуз медом та запікати 18-20 хв. Подати теплою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…