Рецепт “Запечений інжир з сиром та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 8 плодів інжиру
❯ 70 г вершкового сиру
❯ 70 г сиру з блакитною пліснявою
❯ 50 г рідкого меду
❯ 3 ст. л. лісових горіхів
❯ 3 ст. л. бальзамічного оцту
❯ 50 г вершкового масла
Крок 1
Інжир вимити та обсушити, кожен плід надрізати хрестоподібно від верхівки до середини. Бальзамічний оцет у невеликому посуді на середньому вогні уварити на 1/3, зняти з вогню та остудити.
Крок 2
Два види сиру розтерти в однорідну масу. Масло охолодити та дрібно порубати. Духовку нагріти до 180 °. Форму для запікання змастити олією. Інжир наповнити сирною масою та поставити у форму. Полити інжир медом та запікати 12–15 хв.
Крок 3
Готовий інжир подати теплим, посипавши рубаними горіхами та поливаючи бальзамічним соусом. Страву доповнити салат зі свіжих овочів і зелені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…