Рецепт “Запечений короп на овочах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 1 тушка коропа, готового до кулінарної обробки
❯ по 120 мл білого винного оцту та білого сухого вина
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 200 г пшеничного хліба
❯ по 1 пучку кропу та петрушки
❯ 40 мл рослинної олії
❯ 120 мл жирних вершків
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Моркву та цибулю очистити, моркву вимити. Моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю – півкільцями середньої
товщина. На сковороді на гарячій олії обсмажити цибулю та моркву до прозорості цибулі. Обсмажені овочі перекласти рівним шаром у форму для запікання.
Крок 2
Рибу промити та обсушити. Оцет розвести 250 мл води та залити рибу на 15 хв.
Крок 3
З хліба зрізати скоринки, м’якуш викришити. Зелень промити, перебрати та обсушити, трохи зелені відкласти
для подачі, решту крупно порубати та перемішати з хлібною крихтою.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Підготовлену тушку риби натерти сіллю та перцем, в черевце закласти хлібну крихту із зеленню. Викласти рибу у форму на шар цибулі та моркви. Вино перемішати з вершками та влити на овочі. Запікати рибу 45-50 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…