Рецепт “Запечений короп на овочах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 1 тушка коропа, готового до кулінарної обробки
❯ по 120 мл білого винного оцту та білого сухого вина
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 200 г пшеничного хліба
❯ по 1 пучку кропу та петрушки
❯ 40 мл рослинної олії
❯ 120 мл жирних вершків
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Моркву та цибулю очистити, моркву вимити. Моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю – півкільцями середньої
товщина. На сковороді на гарячій олії обсмажити цибулю та моркву до прозорості цибулі. Обсмажені овочі перекласти рівним шаром у форму для запікання.
Крок 2
Рибу промити та обсушити. Оцет розвести 250 мл води та залити рибу на 15 хв.
Крок 3
З хліба зрізати скоринки, м’якуш викришити. Зелень промити, перебрати та обсушити, трохи зелені відкласти
для подачі, решту крупно порубати та перемішати з хлібною крихтою.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Підготовлену тушку риби натерти сіллю та перцем, в черевце закласти хлібну крихту із зеленню. Викласти рибу у форму на шар цибулі та моркви. Вино перемішати з вершками та влити на овочі. Запікати рибу 45-50 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…