«Діаменю» рецепт “Запечений минтай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
122 ккал
– 400 г філе минтаю
– 1 лимон
– сіль і перець – на смак
– 50 г вершкового масла
– 1-2 ч. л. прянощів для риби
Крок 1
Філе минтаю мою та обсушую. Викладаю на фольгу, солю, перчу, посипаю прянощами. Розподіляю по філе нарізане вершкове масло.
Крок 2
Лимон нарізаю кружальцями та викладаю на рибу. Щільно загортаю філе у фольгу так, щоб шов був зверху.
Крок 3
Викладаю на лист і запікаю в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Подаю рибу, посипавши рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…