«Діаменю» рецепт “Запечений минтай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
122 ккал

Інгредієнти

– 400 г філе минтаю
– 1 лимон
– сіль і перець – на смак
– 50 г вершкового масла
– 1-2 ч. л. прянощів для риби

Покрокове приготування запеченого минтая

Крок 1

Філе минтаю мою та обсушую. Викладаю на фольгу, солю, перчу, посипаю прянощами. Розподіляю по філе нарізане вершкове масло.

Крок 2

Лимон нарізаю кружальцями та викладаю на рибу. Щільно загортаю філе у фольгу так, щоб шов був зверху.

Крок 3

Викладаю на лист і запікаю в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Подаю рибу, посипавши рубаною зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запечений минтай. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago