«Діаменю» рецепт “Запіканка без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
152 ккал
– 500 г сиру
– 3 курячі яйця
– 60 г вершкового масла
– 3 ст. цукру
– 3 ст. сметани
– 3 ст. манної крупи
– родзинки – на смак
Крок 1
Масло розтоплюю, вливаю в чашу міксера, додаю цукор, сметану та манку. Добре перемішую. Яйця збиваю міксером і вливаю у тісто.
Крок 2
Додаю сир і збиваю масу блендером до однорідної консистенції. Збиваю міксером протягом 10-15 хвилин.
Крок 3
Змащую порційні форми маслом, розкладаю сирну масу, додаю родзинки та випікаю близько години за температури 160 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…