Калорійність

Запіканка без борошна

«Діаменю» рецепт “Запіканка без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
152 ккал

Інгредієнти

– 500 г сиру
– 3 курячі яйця
– 60 г вершкового масла
– 3 ст. цукру
– 3 ст. сметани
– 3 ст. манної крупи
– родзинки – на смак

Покрокове приготування запіканки без борошна

Крок 1

Масло розтоплюю, вливаю в чашу міксера, додаю цукор, сметану та манку. Добре перемішую. Яйця збиваю міксером і вливаю у тісто.

Крок 2

Додаю сир і збиваю масу блендером до однорідної консистенції. Збиваю міксером протягом 10-15 хвилин.

Крок 3

Змащую порційні форми маслом, розкладаю сирну масу, додаю родзинки та випікаю близько години за температури 160 градусів

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка без борошна. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago