«Діаменю» рецепт “Запіканка без цукру та борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
171 ккал
– 400 г сиру
– 3 яйця
– сіль, ванілін – на смак
– 1 ч. л. вершкового масла
– 1 ст. манної крупи
– 5 листків м’яти
Крок 1
Відокремлюю білки від жовтків. Білки поміщаю у чашу міксера, а жовтки змішую з сиром. Засинаю ванілін. До яєчних білків додаю щіпку солі і збиваю їх міксером до стійких піків
Крок 2
Акуратно втручаю збиті білки в сирну масу. Роз’ємну форму для випічки змащу вершковим маслом і присипаю манною крупою. Викладаю сирну суміш у форму та розрівнюю поверхня ложкою
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл прикрашаю листочками м’яти
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…