Рецепт “Запіканка з броколі під соусом бешамель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 440 ккал, 28 г білків,
22 г жирів, 32 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г курячого філе (стегно)
❯ 1 ч. л. приправи для курки
❯ за 1 ст. л. рослинної та вершкового масла
❯ 300 г броколі
❯ 200 г гострої сирокопченої ковбаси
❯ 2,5 склянки кускусу
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ соус бешамель
Крок 1
Куряче філе вимити, обсушити, нарізати дрібними шматочками, приправити та обсмажити на суміші олій. Броколі
розділити на суцвіття, промити та варити в киплячій підсоленій воді 4 хв. Відкинути на друшляк і відразу ж ополоснути холодною водою. Ковбасу очистити від оболонки та нарізати тонкими півкулями.
Крок 2
Розпарений кускус перемішати з куркою та ковбасою. Суміш поперчити, злегка посолити, викласти в змащену жиром форму для запікання. Посипати суцвіттями броколі, полити все соусом бешамель та запікати 30–35 хв при 175°.
Для СОУСУ БЕШАМЕЛЬ 1 стіл. ложку борошна пасерувати на 1 стіл. ложці вершкового масла до золотистого кольору. При постійному помішуванні влити тонким струмком 350 мл молока і уварювати соус на слабкому вогні 6-8 хв. Соус посолити та поперчити. Всипати 30 г тертого сиру
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…