«Діаменю» рецепт “Запіканка з броколі та курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
129 ккал
– 250 г броколі
– 200 г курячого філе
– 1 помідор
– 100 г твердого сиру
– 2 яйця
– 3 ст. л. нежирної сметани
– 3 ст. рослинної олії
– сіль
– перець чорний мелений – на смак
Крок 1
Розділяю броколі на суцвіття і варю у підсоленій воді близько 2-х хвилин. Філе нарізаю середніми шматочками, обсмажую на сильному вогні по 2 хвилини з двох сторін на рослинному олії.
Крок 2
Твердий сир натираю на великій тертці. Томати нарізаю кубиками. Для соусу змішую два яйця, сметану, половину сиру, сіль та перець.
Крок 3
Форму змащую олією, викладаю куряче філе, поливаю частиною соусу. Потім капусту, томати та заливку, що залишилася, посипаю сиром. Запікаю в духовці за 180 градусів 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…