«Діаменю» рецепт “Запіканка з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
160 ккал
– 1 головка цвітної капусти
– 4 яйця
– 200 г твердого сиру
– 4 ст. нежирної сметани
– 1 ст. оливкової олії
– сіль
Крок 1
Доводжу до кипіння 2 л води, солю. Капусту розумію на суцвіття. Вони не мають бути дрібними. Відварюю протягом 4 хвилин, відкидаю на друшляк і обсмажую на оливковій олії.
Крок 2
В окремій ємності за допомогою віночка змішую яйця, сіль, сметану. Натираю сир на великій тертці. Все перемішую.
Крок 3
У форму для запікання викладаю капусту, розрівнюю масу ложкою і заливаю яєчно-сирною сумішшю. Запікаю в духовці за температури 180 градусів близько 20 хвилин. На поверхні запіканки має з’явитися рум’яна скоринка
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…