«Діаменю» рецепт “Запіканка з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
152 ккал
– 500 г нежирного сиру
– 4 яйця
– 1 ст. стевії (порошок)
– 100 г родзинок
– 150 мл сметани (15%)
– 40 г чорного шоколаду
– 1 ч. л. цедри лимона чи апельсина
Крок 1
Родзинки без кісточок промиваю, заливаю окропом, витискаю і додаю в суміш з борошна та стевії. Нежирний сир, яйця та сметану збиваю блендером, з’єдную із сухою сумішшю.
Крок 2
Викладаю в силіконову форму і випікаю в духовці близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 3
Дістаю, даю охолонути прямо у формі. Подаю до чаю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…