Калорійність

Запіканка з гречаним борошном

«Діаменю» рецепт “Запіканка з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1 ХО
152 ккал

Інгредієнти

– 500 г нежирного сиру
– 4 яйця
– 1 ст. стевії (порошок)
– 100 г родзинок
– 150 мл сметани (15%)
– 40 г чорного шоколаду
– 1 ч. л. цедри лимона чи апельсина

Покрокове приготування запіканки

Крок 1

Родзинки без кісточок промиваю, заливаю окропом, витискаю і додаю в суміш з борошна та стевії. Нежирний сир, яйця та сметану збиваю блендером, з’єдную із сухою сумішшю.

Крок 2

Викладаю в силіконову форму і випікаю в духовці близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 3

Дістаю, даю охолонути прямо у формі. Подаю до чаю

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з гречаним борошном. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago