«Діаменю» рецепт “Запіканка з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
182 ккал
– 300 г курячого філе
– 1 помідор
– 50 г солодкого перцю
– 50 г грибів
– 4 яйця
– 50 г сиру
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Сир натираю на тертці. Гриби нарізаю скибочками. Духовку розігріваю до 180 град. Нарізаю куряче філе та овочі шматочками. Яйця розбиваю в миску і перемішую віночком до однорідності.
Крок 2
Додаю до яєць всі інші інгредієнти: курку, помідор, перець, гриби, сіль та перець. Знову перемішую до однорідності.
Крок 3
Виливаю масу у форму для запікання, попередньо змастивши її олією. Відправляю до духовки, розігріту до 180 град., запікаю до готовності. За 10-15 хвилин посипаю запіканку тертим сиром.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…