«Діаменю» рецепт “Запіканка з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
183 ккал

Інгредієнти

– 300 г курячого філе
– 1 помідор
– 100 г заморожених солодких перців
– 50 г грибів (можна заморожених)
– 4 яйця
– 50 г сиру
– мелена паприка та сіль – на смак

Покрокове приготування запіканки з курки

Крок 1

Натираю на тертці сир. Нарізаю гриби, помідор та солодкі перці. Духовку розігріваю до 180 град. Нарізаю куряче філе невеликими шматочками.

Крок 2

Розбиваю в салатник яйця та перемішую їх віночком до однорідності. Додаю до яєць курку, помідор, перці, гриби, сіль та паприку. Знову перемішую до однорідності.

Крок 3

Викладаю масу у форму, змащену олією. Відправляю до духовки та запікаю до готовності. Посипаю тертим сиром.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з курки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago