«Діаменю» рецепт “Запіканка з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
183 ккал
– 300 г курячого філе
– 1 помідор
– 100 г заморожених солодких перців
– 50 г грибів (можна заморожених)
– 4 яйця
– 50 г сиру
– мелена паприка та сіль – на смак
Крок 1
Натираю на тертці сир. Нарізаю гриби, помідор та солодкі перці. Духовку розігріваю до 180 град. Нарізаю куряче філе невеликими шматочками.
Крок 2
Розбиваю в салатник яйця та перемішую їх віночком до однорідності. Додаю до яєць курку, помідор, перці, гриби, сіль та паприку. Знову перемішую до однорідності.
Крок 3
Викладаю масу у форму, змащену олією. Відправляю до духовки та запікаю до готовності. Посипаю тертим сиром.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…