«Діаменю» рецепт “Запіканка з овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
161 ккал
– По 300 г броколі та цвітної капусти
– 100 г стручкової квасолі
– 4 ст. нежирної сметани
– 100 г твердого сиру
– 2 яйця
– зубчик часнику
– сіль і перець – на смак
– 1-2 ст. рослинної олії
Крок 1
Змішую сметану та яйця, додавши сіль та мелений перець на смак. Зубчик часнику очищаю та натираю на дрібній тертці. Додаю до сметанно-яєчної суміші.
Крок 2
Сир натираю на дрібній тертці. Всю капусту розумію на суцвіття. Стручкову квасолю та капусту викладаю в киплячу підсолену воду і варю близько 2 хв. Потім воду зливаю.
Крок 3
Перекладаю овочі у змащену олією форму, заливаю сметанним соусом. Посипаю сиром і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаю 35-40 хвилин до утворення рум’яної скоринки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…