«Діаменю» рецепт “Запіканка з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
118 ккал
❯ 350 г нежирного сиру
❯ 300 г вишні без кісточок
❯ 2 яйця
❯ цукрозамінник – на смак
❯ панірувальні сухарі
Крок 1
Сир, жовтки та цукрозамінник перемішую блендером. Яєчні білки збиваю в густу піну і додаю акуратно в сирну масу.
Крок 2
Форму злегка присипаю панірувальними сухарями, викладаю вишню, зверху – сирну суміш.
Крок 3
Випікаю у розігрітій до 200 град. духовці близько 25 хвилин до золотистої скоринки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…