«Діаменю» рецепт “Запіканка з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
180 ккал
– 350 г нежирного сиру
– 300 г вишні без кісточок
– 2 яйця
– цукрозамінник на смак
– панірувальні сухарі або манна крупа
Крок 1
Сир, жовтки та цукрозамінник перемішую блендером
Крок 2
Яєчні білки збиваю у міцну піну та акуратно додаю в сирну масу. Форми злегка присипаю сухарями або манкою, викладаю вишню, зверху – сирну суміш.
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин до золотистої скоринки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…