«Діаменю» рецепт “Зелений борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
189 ккал
– 300 г курячих стегенець
– 200 г картоплі
– 100 г квасолі стручкової
– 80 г щавлю
– 0,5 моркви
– цибулина
– сіль
– перець
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Курятину варю 20 хвилин. Картоплю очищаю, нарізаю кубиками та додаю в каструлю. Варю 20 хвилин.
Крок 2
Куряче м’ясо дістаю з бульйону. Моркву натираю на тертці, цибулю нарізаю кубиками. Обсмажую овочі на олії
на малому вогні.
Крок 3
Стручкову квасолю нарізаю шматочками та відправляю в сковороду. Обсмажені овочі додаю до каструлі. Варю 4-5 хвилин на малому вогні.
Крок 4
Щавель мою, нарізаю тонкими смужками та викладаю в борщ. Курятину відокремлюю від кістки та теж додаю в каструлю. Перемішую та варю 3-4 хвилини. Додаю сіль та перець
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…