«Діаменю» рецепт “Желе двошарове” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,3 ХО
69 ккал

Інгредієнти

– 6 ківі
– 500 г знежиреного йогурту
– 6 ст. еритриту (замінник цукру)
– 60 г швидкорозчинного желатину
– 100 мл вершків
– 50 мл молока
– щіпка ваніліну

Покрокове приготування желе

Крок 1

Ківі мою, очищаю та подрібнюю у блендері. Додаю 4 ст. еритриту та перемішую. Перекладаю масу в каструлю та ставлю на малий вогонь.

Крок 2

Коли маса нагріється, додаю желатин. Постійно помішую до розчинення желатину. Розливаю суміш за силіконовими формами до половини. Ставлю в холодильник для застигання.

Крок 3

Збиваю в міксері вершки з еритритом. 20 г желатину розчиняю у теплому молоці. Змішую збиті вершки, молоко з желатином, йогурт та ванілін. Отриману молочну масу викладаю зверху на желе з ківі. Ставлю застигати у холодильник

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе двошарове. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

1 день ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 день ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago