«Діаменю» рецепт “Желе із сироватки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
84 ккал

Інгредієнти

– 1 л сироватки
– 2 ст. желатину
– 0,5 ст. ягід
– стевіозид – на смак

Покрокове приготування желе із сироватки

Крок 1

До процідженої та нагрітої сироватки додаю стевіозид та залишаю на пів години.

Крок 2

Додаю желатин, перемішую, доводжу під кришкою майже до кипіння.

Крок 3

Всипаю подрібнені в пюре ягоди, розливаю гаряче желе у формочки та даю застигнути

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе із сироватки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago