«Діаменю» рецепт “Желе із сироватки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
84 ккал
– 1 л сироватки
– 2 ст. желатину
– 0,5 ст. ягід
– стевіозид – на смак
Крок 1
До процідженої та нагрітої сироватки додаю стевіозид та залишаю на пів години.
Крок 2
Додаю желатин, перемішую, доводжу під кришкою майже до кипіння.
Крок 3
Всипаю подрібнені в пюре ягоди, розливаю гаряче желе у формочки та даю застигнути
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…