«Діаменю» рецепт “Желе із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
47 ккал

Інгредієнти

– 0,5 кг яблук
– 15 г желатину
– 300 мл води
– 1 ч. л. кориці

Покрокове приготування желе із яблук

Крок 1

Яблука очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю кубиками та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 20 хвилин.

Крок 2

Рідину зливаю і чекаю, поки фрукти охолонуть. Подрібнюю у блендері до однорідної консистенції. Желатин заливаю водою кімнатної температури та залишаю до набухання.

Крок 3

Яблучне пюре нагріваю та додаю желатин та корицю. Перемішую до розчинення желатину, не доводячи до кипіння. Розливаю по формах, даю охолонути та відправляю у холодильник на 3-4 години для застигання

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе із яблук. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago