«Діаменю» рецепт “Желе із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
47 ккал
– 0,5 кг яблук
– 15 г желатину
– 300 мл води
– 1 ч. л. кориці
Крок 1
Яблука очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю кубиками та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 20 хвилин.
Крок 2
Рідину зливаю і чекаю, поки фрукти охолонуть. Подрібнюю у блендері до однорідної консистенції. Желатин заливаю водою кімнатної температури та залишаю до набухання.
Крок 3
Яблучне пюре нагріваю та додаю желатин та корицю. Перемішую до розчинення желатину, не доводячи до кипіння. Розливаю по формах, даю охолонути та відправляю у холодильник на 3-4 години для застигання
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…