«Діаменю» рецепт “Желе з лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,7 ХО
88 ккал
– 1 лимон
– 15 г желатину
– 750 мл води
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Желатин заливаю водою, чекаю, поки набухне. Цедру лимона натираю на тертці, додаю до желатину та підігріваю до повного його розчинення. Додаю сік лимона
Крок 2
Суміш проціджую та розливаю по формах або стаканчиках. Ставлю ухолодильник для застигання на 3-4 години
Таке желе можна готувати з будь-яких цитрусових або інших несолодких фруктів та ягід.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…