Рецепт “Журавлинний десерт з манною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 200 г журавлини
❯ 200 г цукру
❯ 3 ст. л. манної крупи
❯ збиті вершки
❯ листочки м’яти для прикраси
Крок 1
Журавлину промити на ситі та обсушити, трохи ягід відкласти для подачі.
Крок 2
У мисці журавлину добре потовкти. Додати 50 мл води, стовкти повторно і процідити сік через марлю в чистий посуд. Сік прибрати в холодильник, віджимання відставити.
Крок 3
Віджимання журавлини в сотейнику залити 700 мл води, варити 5 хв і процідити в чистий посуд. Відвар довести до кипіння.
Крок 4
Манну крупу розвести 3 ст. л. води та, помішуючи, влити у киплячий відвар. Варити на повільному вогні, часто перемішуючи, 20 хв. Додати цукор, добре перемішати та дати йому повністю розчинитись.
Крок 5
Манну масу зняти з вогню і злегка охолодити. Влити холодний журавлинний сік і збити міксером, поки маса не стане
максимально пишною і не збільшиться в обсязі вдвічі.
Крок 6
Масу розкласти по порційним креманкам і помістити у холодильник на 2 год.
Крок 7
Перед подачею прикрасити десерт листочками м’яти, свіжими. ягодами та збитими вершками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…