Рецепт “Журавлинний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порції, 40 хвилин
– 30 г желатину
– 250 г журавлини
– 150 г цукрового піску
– збиті вершки
– гілочки м’яти для прикраси
Крок 1
Желатин замочити. Ягоди вимити, добре обсушити, відкласти 50 г для прикраси. Журавлину, що залишилася, перекласти в миску та розім’яти. Сік процідити.
Крок 2
Віджимання залити 500 мл води, поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 5 хв. Процідити, витиснути через марлю, додати цукор та знову довести до кипіння.
Крок 3
Зняти з вогню, влити журавлинний сік і підмішати желатин. Розлити по формочках, дати охолонути та прибрати у холод на 8 год. Потім викласти на тарілки, прикрасити та подати на стіл.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…