Рецепт “Журавлинний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

4 порції, 40 хвилин

Інгредієнти

– 30 г желатину
– 250 г журавлини
– 150 г цукрового піску
– збиті вершки
– гілочки м’яти для прикраси

Покроковий процес приготування журавлинного десерту

Крок 1

Желатин замочити. Ягоди вимити, добре обсушити, відкласти 50 г для прикраси. Журавлину, що залишилася, перекласти в миску та розім’яти. Сік процідити.

Крок 2

Віджимання залити 500 мл води, поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 5 хв. Процідити, витиснути через марлю, додати цукор та знову довести до кипіння.

Крок 3

Зняти з вогню, влити журавлинний сік і підмішати желатин. Розлити по формочках, дати охолонути та прибрати у холод на 8 год. Потім викласти на тарілки, прикрасити та подати на стіл.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний десерт. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago