Рецепт “Журавлинний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

4 порції, 40 хвилин

Інгредієнти

– 30 г желатину
– 250 г журавлини
– 150 г цукрового піску
– збиті вершки
– гілочки м’яти для прикраси

Покроковий процес приготування журавлинного десерту

Крок 1

Желатин замочити. Ягоди вимити, добре обсушити, відкласти 50 г для прикраси. Журавлину, що залишилася, перекласти в миску та розім’яти. Сік процідити.

Крок 2

Віджимання залити 500 мл води, поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 5 хв. Процідити, витиснути через марлю, додати цукор та знову довести до кипіння.

Крок 3

Зняти з вогню, влити журавлинний сік і підмішати желатин. Розлити по формочках, дати охолонути та прибрати у холод на 8 год. Потім викласти на тарілки, прикрасити та подати на стіл.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний десерт. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago

Міні кіш зі шпинатом

Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago

Кіш лорен з копченою грудинкою

Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

5 днів ago

Італійський салат з овочами та сиром

Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

7 днів ago

Овочевий салат із копченим лососем

Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

7 днів ago

Овочевий салат з сардинами в олії

Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

7 днів ago