Калорійність

Журавлинний кисіль

«Діаменю» рецепт “Журавлинний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,6 ХО
78 ккал

Інгредієнти

– 2,5 л води
– 500 г журавлини
– 200 г цукру
– 2 ст. крохмалю

Покрокове приготування киселю

Крок 1

Протираю ягоди крізь сито. Мезгу заливаю водою, всипаю цукор, ставлю на вогонь. Проварюю 5 хвилин, даю настоятися під кришкою 40-50 хвилин.

Крок 2

Проціджую. Змішую відвар і сік ставлю на вогонь. Постійно помішуючи, в киплячий відвар тонким струмком вливаю розведений холодною водою крохмаль.

Крок 3

Кип’ячу 2 хвилини, знімаю з вогню. Якщо любите кисіль частіше, збільште кількість крохмалю

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний кисіль. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago