Калорійність

Журавлинний кисіль

«Діаменю» рецепт “Журавлинний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,6 ХО
78 ккал

Інгредієнти

– 2,5 л води
– 500 г журавлини
– 200 г цукру
– 2 ст. крохмалю

Покрокове приготування киселю

Крок 1

Протираю ягоди крізь сито. Мезгу заливаю водою, всипаю цукор, ставлю на вогонь. Проварюю 5 хвилин, даю настоятися під кришкою 40-50 хвилин.

Крок 2

Проціджую. Змішую відвар і сік ставлю на вогонь. Постійно помішуючи, в киплячий відвар тонким струмком вливаю розведений холодною водою крохмаль.

Крок 3

Кип’ячу 2 хвилини, знімаю з вогню. Якщо любите кисіль частіше, збільште кількість крохмалю

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний кисіль. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

16 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

16 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago