«Діаменю» рецепт “Журавлинний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
78 ккал
– 2,5 л води
– 500 г журавлини
– 200 г цукру
– 2 ст. крохмалю
Крок 1
Протираю ягоди крізь сито. Мезгу заливаю водою, всипаю цукор, ставлю на вогонь. Проварюю 5 хвилин, даю настоятися під кришкою 40-50 хвилин.
Крок 2
Проціджую. Змішую відвар і сік ставлю на вогонь. Постійно помішуючи, в киплячий відвар тонким струмком вливаю розведений холодною водою крохмаль.
Крок 3
Кип’ячу 2 хвилини, знімаю з вогню. Якщо любите кисіль частіше, збільште кількість крохмалю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…