Рецепт “Жюльєн класичний з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 800 г курячого філе
❯ 400 г печериць
❯ 100 мл молока
❯ 80 г домашнього майонезу
❯ 1–2 ст. л. борошна
❯ 100 г тертого сиру
❯ сушені прованські трави
❯ рослинна олія
❯ сіль
Крок 1
Куряче філе промити, обсушити та нарізати дрібними шматочками. Гриби промити, обсушити та нарізати дрібними скибочками.
Крок 2
На сковороді на гарячій олії обсмажувати підготовлені продукти, помішуючи, 8-12 хв. Смажені продукти перекласти
в сотейник, додати майонез, влити молоко і добре перемішати.
Крок 3
Помішуючи, довести масу до кипіння, присипати дрібкою прованських трав та посолити. Всипати борошно і готувати, поки маса не почне густіти.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Порційні креманки змастити олією і розкласти за ними приготовлену масу.
Крок 5
Масу в креманках посипати тертим сиром та запікати жульєни. 15-18 хв. Подати гарячими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…