«Діаменю» рецепт “Жюльєн в апельсинах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
201 ккал
– 4 апельсини
– 200 г курячого філе
– 100 г печериць
– 1 цибулина
– 50 г сиру
– 4 ст. соєвого соусу
– 1 ст.л. рослинної олії
– 1 ч. л. соку лимона
– мелений чорний перець і сіль на смак
Крок 1
Філе нарізаю, марину в суміші соєвого соусу, соку лимона, солі, перцю та олії 30 хвилин, смажу до готовності.
Крок 2
Окремо обсмажую подрібнені гриби та цибулю. Апельсини розрізаю навпіл, акуратно дістаю м’якуш, щоб вийшли філіжанки.
Крок 3
Змішую гриби з цибулею, філе та м’якуш одного апельсина. Наповнюю цією сумішшю філіжанки, посипаю тертим сиром. Запікаю при 200 град. до золотистої скоринки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…