Рецепт “Жюльєн з курячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 2 ПОРЦІЇ
❯ 250 г курячої печінки
❯ 2 середні цибулини
❯ 50 г вершкового масла
❯ 150 мл вершків
❯ 1 яйце
❯ 2 ст. л. тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування жюльєну з печінки
Крок 1
Печінку промити, обсушити та дрібно нарізати. Цибулю очистити та дрібно порубати.
Крок 2
На сковороді на 20 г вершкового олії обсмажувати цибулю до прозорості. Викласти печінку та обсмажувати, перемішуючи, 8–10 хв. Печінку з цибулею посолити та поперчити.
Крок 3
Масло, що залишилося дрібно порубати. У мисці яйце розтерти з 1/2 тертого сиру та збити звершками.
Крок 4
Духовку нагріти до 200 °. Обсмажену печінку з цибулею розкласти по порційним формочкам, додати рубану олію. Запікати жульєни 15 хв. Посипати жульєни сиром, що залишився, і запікати, поки сир не підрум’яниться.
Крок 5
Готовому жюльєну дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Страву подати, не перекладаючи в інший посуд. За бажанням прикрасити гілочками зелені.