Перейти до вмісту
Головна » Жюльєн з курячої печінки

Жюльєн з курячої печінки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Жюльєн з курячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 2 ПОРЦІЇ
    ❯ 250 г курячої печінки
    ❯ 2 середні цибулини
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування жюльєну з печінки

    Крок 1

    Печінку промити, обсушити та дрібно нарізати. Цибулю очистити та дрібно порубати.

    Крок 2

    На сковороді на 20 г вершкового олії обсмажувати цибулю до прозорості. Викласти печінку та обсмажувати, перемішуючи, 8–10 хв. Печінку з цибулею посолити та поперчити.

    Крок 3

    Масло, що залишилося дрібно порубати. У мисці яйце розтерти з 1/2 тертого сиру та збити звершками.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 200 °. Обсмажену печінку з цибулею розкласти по порційним формочкам, додати рубану олію. Запікати жульєни 15 хв. Посипати жульєни сиром, що залишився, і запікати, поки сир не підрум’яниться.

    Крок 5

    Готовому жюльєну дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Страву подати, не перекладаючи в інший посуд. За бажанням прикрасити гілочками зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Жюльєн з курячої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *