Рецепт “Зрази з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 243 ккал, 13г білків,
17 г жирів, 4 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 500 г філе індички
❯ 200 мл молока
❯ 1 цибулина
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 4 зубчики часнику
❯ 1 яйце
❯ 100 г оливок без кісточок
❯ 50 г ядер волоських горіхів
❯ 1 ст. л. жирних вершків
❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
❯ сіль
❯ мелений білий перець
❯ 3 ст. л. рослинного масла
Крок 1
Хліб, зрізавши кірки, замочити у молоці, потім віджати. Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажити на 1 ст. л. олії до золотистого кольору
Крок 2
Філе індички прокрутити через м’ясорубку разом із хлібом, цибулею та часником. Вбити яйце, посолити, поперчити по смаку та ретельно перемішати.
Крок 3
Для начинки оливки та горіхи подрібнити блендером. Влити вершки та перемішати.
Крок 4
З м’ясної маси зробити невеликі коржики. У центр кожного коржика покласти по 2 чайні ложки горіхової начинки та сформувати зрази округлої форми. Кожен виріб обваляти в сухарях.
Крок 5
На сковороді нагріти масло, що залишилося і обсмажувати зрази на сильному вогні 3 хв. Зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і готувати ще 5 хв. Подати гарячими із салатом із зелені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…