Рецепт “Зимовий мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 260 ккал, 12г білків,
5 г жирів, 12 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 500 г замороженої овочевої суміші (морква, петрушка, селера, солодкий перець, брюссельська капуста)
❯ 150 г дрібних макаронних виробів
❯ 1,2 л гарячого курячого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 150 г консервованого нуту
❯ 1 ч. л. сушеного майорану
❯ 4 ст. л. тертого пармезану
Крок 1
Заморожені овочі розморозити. Макаронні вироби висипати в киплячий бульйон і відварити аль денте.
Крок 2
Додати в бульйон з макаронами розморожені овочі, посолити, поперчити та варити ще прибл. 5 хв. Нут відкинути на
друшляк і дати рідини стекти. Додати нут у суп, приправити майораном. Довести суп до кипіння та зняти з вогню.
Крок 3
Готовий суп розлити в теплі тарілки та посипати тертим пармезаном.
Суп-мінестроне відомий в Італії вже багато століть. Готують його завжди лише із сезонних овочів. З італійської назви “мінестроне” перекладається як “великий суп”.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…