Рецепт “Абрикосовий пиріг з кукурудзяного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 5 г білків,
19 г жирів, 29 г вуглеводів
На 10 порцій:
❯ 1 склянка мелених горіхів (фундука, мигдалю або волоських горіхів)
❯ 1 склянка кукурудзяного борошна тонкого помелу
❯ 1/2 ч. л. розпушувача
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ дрібка солі
❯ 120 мл олії
❯ 150 г цукру
❯ 1 склянка кефіру або пахти
❯ 1 яйце
❯ 8 абрикосів (без кісточок)
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Змішати у великій мисці мелені горіхи, кукурудзяне борошно, соду, розпушувач і щіпку солі.
Крок 2
У борошняну суміш влити олію і пахту, додати яйце, всипати цукор і перемішувати до отримання однорідного, без грудок, некрутого тіста.
Крок 3
Абрикоси вимити, обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати кожен абрикос навпіл і видалити кісточки. Чотири половинки абрикосів нарізати дрібними шматочками та додати у тісто.
Крок 4
Глибокий лист або форму для пирога з високими бортиками вислати папером для випікання. Вилити туди тісто,
зверху рівномірно розподілити половинки абрикосів зрізом донизу. Випікати пиріг у духовці 40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…