Перейти до вмісту
Головна » Абрикосовий пиріг з кукурудзяного борошна

Абрикосовий пиріг з кукурудзяного борошна

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Абрикосовий пиріг з кукурудзяного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 5 г білків,
    19 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 1 склянка мелених горіхів (фундука, мигдалю або волоських горіхів)
    ❯ 1 склянка кукурудзяного борошна тонкого помелу
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ дрібка солі
    ❯ 120 мл олії
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 1 склянка кефіру або пахти
    ❯ 1 яйце
    ❯ 8 абрикосів (без кісточок)

    Покроковий процес приготування пиріга з кукурудзяного борошна

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Змішати у великій мисці мелені горіхи, кукурудзяне борошно, соду, розпушувач і щіпку солі.

    Крок 2

    У борошняну суміш влити олію і пахту, додати яйце, всипати цукор і перемішувати до отримання однорідного, без грудок, некрутого тіста.

    Крок 3

    Абрикоси вимити, обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати кожен абрикос навпіл і видалити кісточки. Чотири половинки абрикосів нарізати дрібними шматочками та додати у тісто.

    Крок 4

    Глибокий лист або форму для пирога з високими бортиками вислати папером для випікання. Вилити туди тісто,
    зверху рівномірно розподілити половинки абрикосів зрізом донизу. Випікати пиріг у духовці 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Абрикосовий пиріг з кукурудзяного борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *