Перейти до вмісту
Головна » Полб’яні млинці з фруктами

Полб’яні млинці з фруктами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Полб’яні млинці з фруктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 790 ккал, 11 г білків,
    37 г жирів, 104 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 280 г полб’яного борошна тонкого помелу
    ❯ по 300 мл молока та води
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 ч. л. олії + трохи для смаження
    Для подачі:
    ❯ 1 баночка консервованих абрикосів
    ❯ 50 г розтопленого вершкового масла
    ❯ 150 г цукру

    Покроковий процес приготування полб’яних млинців

    Крок 1

    У глибоку миску розбити яйце, влити молоко, воду і збовтати віночком. Всипати борошно і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. У тісто додати щіпку солі та 1 стіл. ложку олії. Перед тим як випікати млинці, дати тесту відстоятись 1-2 год.

    Крок 2

    На розпеченій сковороді, злегка змащеною олією, порціями спекти з тіста тонкі рум’яні млинці.

    Крок 3

    З консервованих фруктів злити сироп, плоди нарізати дрібними шматочками та розподілити поверх млинців. Скласти млинці з начинкою трикутниками, полити розтопленим вершковим маслом, посипати цукром і поставити в попередньо нагріту духовку під гриль на 5 хв, щоб цукор карамелізувався.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полб’яні млинці з фруктами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *