Перейти до вмісту
Головна » Млинці з сиром та шпинатом

Млинці з сиром та шпинатом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Млинці з сиром та шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 810 ккал, 36 г білків,
    51 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для млинців:
    ❯ 2 яйця
    ❯ дрібка солі
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 200 г борошна
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для начинки:
    ❯ 300 г сиру
    ❯ 100 г шпинату
    ❯ 2 потовчені зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для заливання:
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування млинців з сиром

    Крок 1

    Замісити тісто млинця: яйця збовтати з сіллю та молоком, всипати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. Порціями спекти з тіста тонкі млинці: ополоником зачерпнути тісто і вилити його на розпечену сковороду, змащену олією. Швидко повернути сковороду так, щоб тісто встигло розтектися по всій поверхні. Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору.

    Крок 2

    Сир розім’яти виделкою, підмішати нарізані смужками листя шпинату, приправити часником, сіллю та перцем. Млинці намазати сирною сумішшю, згорнути рулетиками, розрізати навпіл і викласти в змащений жиром жароміцний посуд.

    Крок 3

    Для заливання збовтати яйця з вершками, сіллю та перцем, підмішати тертий сир. Залити цією сумішшю млинці та запікати у духовці 20 хв при 170 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з сиром та шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *