Перейти до вмісту
Головна » Свиняча рулька з капустою

Свиняча рулька з капустою

    Свиняча рулька з капустою

    Рецепт “Свиняча рулька з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Свиняча рулька 1.5 кг
    – Корінь селери 400 гр
    – Морква 200 гр
    – Цибуля порей 100гр
    – Цибуля ріпчаста 100 гр
    – Томатна паста 40 гр
    – Цукор 1 ч.л.
    – Пиво темне 1 л
    – Курячий бульйон 500 мл
    – Сіль
    – Рослинна олія
    – Сушена смородина (не обов’язково)
    – Квашена капуста 800 гр
    – Цибуля 200 гр
    – Копчений бекон 150 гр
    – Ягоди ялівцю 6 шт
    – Кмин 1 ч.л.
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Лавровий лист 2 шт
    – Рослинна олія
    – Цибуля шніт для подачі

    Покроковий процес приготування свинячої рульки з капустою
    Свиняча рулька з капустою1

    Крок 1

    Кидаємо кермо в каструлю з окропом, щоб розпарилася шкіра. Режим шматочками морква, порей, корінь селери та цибуля.

    Свиняча рулька з капустою2

    Крок 2

    У добре розігріту олію у сковороді відправляємо овочі. Добре підсмажуємо, додаємо томатну пасту та трохи цукру. Перемішуємо та обсмажуємо.

    Свиняча рулька з капустою3

    Крок 3

    Далі виливаємо в овочі половину пива. Перемішуємо і чекаємо доки випарується пиво, потім виливаємо інше пиво. Коли випарується волога, наливаємо курячий бульйон. Додаємо сушену смородину та перемішуємо.

    Свиняча рулька з капустою4

    Крок 4

    Дістаємо рульку з окропу і робимо надрізи на шкірі навхрест. Добре солимо шкіру. Кладемо кермо в соус і відправляємо в духовку на 2 години при 160 градусах.

    Свиняча рулька з капустою5

    Крок 5

    Нарізаємо цибулю. Наливаємо в казан масло і висипаємо цибулю. Злегка обсмажуємо до золотистості. Далі нарізаємо копчений бекон і відправляємо до цибулі. Коли бекон підрум’яниться, додаємо квашену капусту. Перемішуємо та робимо мінімальний вогонь.

    Свиняча рулька з капустою6

    Крок 6

    Ягоди ялівцю, кмин і чорний перець злегка роздавимо у ступці. У пакетик для чаю кладемо спеції, лавровий лист і кладемо у капусту. Накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні поки готується кермо.

    Свиняча рулька з капустою7

    Крок 7

    Дістаємо кермо, перекладаємо її в жаровню на папірус. Відправляємо назад у духовку на 20 хвилин за 200 градусів.

    Свиняча рулька з капустою8

    Крок 8

    Проціджуємо соус через велике металеве сито і потім через дрібне. Ставимо на вогонь і кип’ятити 10 хвилин. Потім додаємо 3 ложки крохмалю, розведений у холодній воді. Кип’ятимо одну хвилину та соус готовий.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свиняча рулька з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *