![Свиняча рулька з капустою](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu.jpg)
Рецепт “Свиняча рулька з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свиняча рулька 1.5 кг
– Корінь селери 400 гр
– Морква 200 гр
– Цибуля порей 100гр
– Цибуля ріпчаста 100 гр
– Томатна паста 40 гр
– Цукор 1 ч.л.
– Пиво темне 1 л
– Курячий бульйон 500 мл
– Сіль
– Рослинна олія
– Сушена смородина (не обов’язково)
– Квашена капуста 800 гр
– Цибуля 200 гр
– Копчений бекон 150 гр
– Ягоди ялівцю 6 шт
– Кмин 1 ч.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лавровий лист 2 шт
– Рослинна олія
– Цибуля шніт для подачі
Покроковий процес приготування свинячої рульки з капустою
![Свиняча рулька з капустою1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu1.jpg)
Крок 1
Кидаємо кермо в каструлю з окропом, щоб розпарилася шкіра. Режим шматочками морква, порей, корінь селери та цибуля.
![Свиняча рулька з капустою2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu2.jpg)
Крок 2
У добре розігріту олію у сковороді відправляємо овочі. Добре підсмажуємо, додаємо томатну пасту та трохи цукру. Перемішуємо та обсмажуємо.
![Свиняча рулька з капустою3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu3.jpg)
Крок 3
Далі виливаємо в овочі половину пива. Перемішуємо і чекаємо доки випарується пиво, потім виливаємо інше пиво. Коли випарується волога, наливаємо курячий бульйон. Додаємо сушену смородину та перемішуємо.
![Свиняча рулька з капустою4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu4.jpg)
Крок 4
Дістаємо рульку з окропу і робимо надрізи на шкірі навхрест. Добре солимо шкіру. Кладемо кермо в соус і відправляємо в духовку на 2 години при 160 градусах.
![Свиняча рулька з капустою5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu5.jpg)
Крок 5
Нарізаємо цибулю. Наливаємо в казан масло і висипаємо цибулю. Злегка обсмажуємо до золотистості. Далі нарізаємо копчений бекон і відправляємо до цибулі. Коли бекон підрум’яниться, додаємо квашену капусту. Перемішуємо та робимо мінімальний вогонь.
![Свиняча рулька з капустою6](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu6.jpg)
Крок 6
Ягоди ялівцю, кмин і чорний перець злегка роздавимо у ступці. У пакетик для чаю кладемо спеції, лавровий лист і кладемо у капусту. Накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні поки готується кермо.
![Свиняча рулька з капустою7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu7.jpg)
Крок 7
Дістаємо кермо, перекладаємо її в жаровню на папірус. Відправляємо назад у духовку на 20 хвилин за 200 градусів.
![Свиняча рулька з капустою8](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/svynyacha-rulka-z-kapustoyu8.jpg)
Крок 8
Проціджуємо соус через велике металеве сито і потім через дрібне. Ставимо на вогонь і кип’ятити 10 хвилин. Потім додаємо 3 ложки крохмалю, розведений у холодній воді. Кип’ятимо одну хвилину та соус готовий.