Перейти до вмісту
Головна » Хашлама в казані на багатті

Хашлама в казані на багатті

    Хашлама в казані на багатті

    Рецепт “Хашлама” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Хашлама в казані на багатті інгредієнти

    – Баранина 3,3 кг
    – Картопля близько 1кг
    – Часник 2 головки
    – Помідори
    – Болгарський перець
    – Петрушка
    – Баклажани
    – Цибуля
    – Гострий перець Чилі
    – Хмелі Сунелі
    – Сіль
    – Чорний мелений перець
    – Пиво 1 л

    Покроковий процес приготування хашлами у казані на багатті
    Хашлама в казані на багатті1

    Крок 1

    Маринуємо м’ясо, додавши сіль, чорний мелений перець і 1,5 ч. ложки хмелі-сунелі. Залишаємо хвилин на 30.

    Хашлама в казані на багатті2

    Крок 2

    Нарізаємо на великі шматки баклажани, болгарський перець, помідори. Дрібно шаткуємо петрушку і гострий перець, цибуля півкільцями.

    Хашлама в казані на багатті3

    Крок 3

    Викладаємо шарами м’ясо, цибулю, м’ясо, баклажани (присолюємо, перчимо і хмелі-сунелі), болгарський перець, помідори (сіль, чорний перець та хмелі-сунелі), викладаємо цілу картоплю, гострий перець, петрушка та заливаємо пивом.

    Хашлама в казані на багатті4

    Крок 4

    Закриваємо кришкою і даємо закипіти, потім робимо вогонь на нижче середнього і томимо 2 години. Після години приготування додати часник цілими зубчиками і томимо ще 1-1,5 години.

    Сьогодні ми дізналися як готується Хашлама у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *