Рецепт “Як приготувати фарширований перець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Перець – 12 шт
– Цукор – М’ясо – 700 гр (свинина та яловичина)
– Рис – 200 гр
– Яйце – 1 шт
– Цибуля – 4 шт
– Морква – 3 шт
– Помідори – 4 шт (великі)
– Рослинна олія – 3 ст.л.
– Сіль
Покроковий процес приготування фаршированого перцю
Крок 1
Ставимо вариться круглий не пропарений рис. Наливаємо 1 літр води та даємо закипіти. Насипаємо 200 г рису і готуємо на середньому вогні періодично перемішуючи. Коли рис закипить, готуємо 5-7 хвилин до напівготовності.
Крок 2
Ставимо сковороду на вогонь. Чистимо і натираємо моркву на середню тертку. Наливаємо в сковороду 3 ст. рослинної олії та висипаємо моркву. Нарізаємо цибулю і відправляємо в моркву. Готуємо близько 30 хвилин.
Крок 3
Мелемо м’ясо через м’ясорубку. Перемелюємо помідори в блендері до кашоподібного стану.
Крок 4
Забираємо третину зажарки та додаємо в м’ясо. Томати додаємо в зажарку, що залишилася. Збільшуємо вогонь та готуємо 30-40 хвилин.
Крок 5
Додаємо рис у м’ясо. Солимо і перчимо. Збиваємо одне яйце і додаємо у фарш. Все добре перемішуємо.
Крок 6
У перцю прибираємо хвостик та насіння. Начиняємо перець фаршем і укладаємо в каструлю або форму. Заливаємо перець зажаркою. В один літр води додаємо 1 ч. л. солі та кип’ятимо. Виливаємо воду в перець, накриваємо кришкою та доводимо до кипіння. (Якщо ви готуєте перець у формі, то ставимо його в духовку і там доводимо до кипіння). Потім відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 30 хв.