Рецепт “Розсольник у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина на кістки 2кг
– Морква
– Картопля
– Цибуля 3шт
– Петрушка
– Кріп
– Лавровий лист
– Томатна паста
– Перець горошком
– Сіль
– Солоні огірки плюс розсіл
– Перлова крупа біля склянки
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування розсольнику у казані на багатті
Крок 1
Заряджаємо наш казан на 16 літрів. Наливаємо 8 літрів води. У холодну воду укладаємо м’ясо та закриваємо кришку. Чекаємо поки що закипить. Потім варитимемо на середньому вогні близько години.
Крок 2
Заливаємо перловку окропом. Закриваємо тарілкою і нехай перловка у нас відпочиває у такому стані хвилин сорок
Крок 3
Займемося піджаркою. Наливаємо олію в казан і даємо йому злегка підігрітися. Насамперед обсмажуємо, порізаний на дрібні кубики, цибуля до прозорості хвилини 2-3. Потім додаємо моркву, також порізану кубиками. Перемішуємо та обсмажуємо близько трьох хвилин. Далі солоні огірки кубиками. Продовжуємо смажити близько 3 хвилин. Далі додаємо в піджарку 3 столові ложки томатної пасти і все перемішуємо. Обсмажуємо з томатною пастою біля п’ять хвилин. Вогонь середній.
Крок 4
Коли бульйон закипить, необхідно ретельно зняти всю піну. Щоб бульйон був більшим насичений додамо одну цибулину, одну моркву. Закриваємо кришку та вогонь робимо на середній, щоб у нас тут все нудилося приблизно на годину.
Крок 5
Через 30 хвилин додаємо в бульйон перловку. Через 20 хвилин додамо дві їдальні ложки солі і дістаємо цибулю та моркву. Варимо ще 20-30 хвилин.
Крок 6
Пройшло 80 хвилин з моменту, як вариться м’ясо і настав час його дістати. М’ясо викладаємо, щоб нарізати його. У бульйон додаємо картопля, порізану кубиками.
Крок 7
Через 10 хвилин додаємо порізану на шматочки яловичину, піджарку, 3 лаврові листи та перець горошком. Також виливаємо розсіл з-під огірків. На повільному вогні залишаємо томитися хвилин на двадцять. Додамо петрушку, кріп і трохи перемішаємо.