Перейти до вмісту
Головна » Розсольник у казані на багатті

Розсольник у казані на багатті

    Розсольник у казані на багатті

    Рецепт “Розсольник у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Розсольник у казані на багатті інгредієнти

    – Яловичина на кістки 2кг
    – Морква
    – Картопля
    – Цибуля 3шт
    – Петрушка
    – Кріп
    – Лавровий лист
    – Томатна паста
    – Перець горошком
    – Сіль
    – Солоні огірки плюс розсіл
    – Перлова крупа біля склянки
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування розсольнику у казані на багатті
    Розсольник у казані на багатті1

    Крок 1

    Заряджаємо наш казан на 16 літрів. Наливаємо 8 літрів води. У холодну воду укладаємо м’ясо та закриваємо кришку. Чекаємо поки що закипить. Потім варитимемо на середньому вогні близько години.

    Розсольник у казані на багатті2

    Крок 2

    Заливаємо перловку окропом. Закриваємо тарілкою і нехай перловка у нас відпочиває у такому стані хвилин сорок

    Розсольник у казані на багатті3

    Крок 3

    Займемося піджаркою. Наливаємо олію в казан і даємо йому злегка підігрітися. Насамперед обсмажуємо, порізаний на дрібні кубики, цибуля до прозорості хвилини 2-3. Потім додаємо моркву, також порізану кубиками. Перемішуємо та обсмажуємо близько трьох хвилин. Далі солоні огірки кубиками. Продовжуємо смажити близько 3 хвилин. Далі додаємо в піджарку 3 столові ложки томатної пасти і все перемішуємо. Обсмажуємо з томатною пастою біля п’ять хвилин. Вогонь середній.

    Розсольник у казані на багатті4

    Крок 4

    Коли бульйон закипить, необхідно ретельно зняти всю піну. Щоб бульйон був більшим насичений додамо одну цибулину, одну моркву. Закриваємо кришку та вогонь робимо на середній, щоб у нас тут все нудилося приблизно на годину.

    Розсольник у казані на багатті5

    Крок 5

    Через 30 хвилин додаємо в бульйон перловку. Через 20 хвилин додамо дві їдальні ложки солі і дістаємо цибулю та моркву. Варимо ще 20-30 хвилин.

    Розсольник у казані на багатті6

    Крок 6

    Пройшло 80 хвилин з моменту, як вариться м’ясо і настав час його дістати. М’ясо викладаємо, щоб нарізати його. У бульйон додаємо картопля, порізану кубиками.

    Розсольник у казані на багатті7

    Крок 7

    Через 10 хвилин додаємо порізану на шматочки яловичину, піджарку, 3 лаврові листи та перець горошком. Також виливаємо розсіл з-під огірків. На повільному вогні залишаємо томитися хвилин на двадцять. Додамо петрушку, кріп і трохи перемішаємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *