Перейти до вмісту
Головна » Бограч з чіпетками в казані на багатті

Бограч з чіпетками в казані на багатті

    Бограч з чіпетками в казані на багатті

    Рецепт “Бограч з чіпетками в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Бограч з чіпетками в казані на багатті інгредиенти

    – Свинина 1кг
    – Яловичина 1кг
    – Копчене сало 400гр
    – Картопля 1кг
    – Морква 300гр
    – Цибуля 4шт
    – Петрушка
    – Помідори протерті
    – Багато свіжої паприки
    – Борошно
    – Яйця 2шт
    – Суха паприка багато
    – Часник головка
    – Перець чилі дрібний 3шт
    – Чорний мелений перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування бограча з чіпетками в казані
    Бограч з чіпетками в казані на багатті1

    Крок 1

    Заряджаємо казан і коли він нагріється, відправляємо в нього копчене сало. Сало нарізано кубиками. Витоплюємо жир і змащуємо казан. Викладаємо шкварки із казана.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті2

    Крок 2

    Обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями, близько двох хвилин у жирі з-під сала. Додаємо моркву кубиками, перемішуємо і на максимальному вогні обсмажуємо моркву з цибулею близько трьох хвилин. Додаємо яловичину, порізану на шматочки. Перемішуємо та обсмажуємо близько 5-7 хвилин.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті3

    Крок 3

    Тепер додаємо паприки приблизно 4 столові ложки і відразу перемішуємо, щоб вона не підгоріла. Далі в хід пішли протерті помідори. Добре перемішуємо і забуваємо приблизно хвилин на три. Заливаємо воду, все добре перелітаємо, закриваємо кришку, вогонь робимо на середній та забуваємо про страви приблизно хвилин на 50.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті4

    Крок 4

    Вбиваємо в ємність два яйця, солимо, додаємо дрібно нарізану зелень і часник потім додаємо столову ложку води та перемішуємо. Тепер починаємо потроху додавати борошно і замішуємо тісто. Тісто повторюся повинно вийти досить туге. Розкочуємо тісто і нарізаємо квадратиками 1,5 на 1,5 сантиметра. Перекладаємо на тацю попередньо присипану мукою.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті5

    Крок 5

    Пройшло 50 хвилин, додаємо в казан свинину, порізану на шматочки. Далі закриваємо кришку і забуваємо приблизно на 30 хвилин.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті6

    Крок 6

    Пройшло загалом півтори години на середньому вогні. Додаємо картопля, болгарський перець і перемішуємо. Додаємо 3 гострі перчики чилі та 3 паприки. Закриваємо кришку на 20 хв.

    Бограч з чіпетками в казані на багатті7

    Крок 7

    Пройшло 20 хвилин. Солимо, додаємо чорний мелений перець і добре перемішуємо. Додамо буквально столову ложку цукру, тому що помідори дали свою кислинку. Засинаємо чіпетки, добре перемішуємо та закриваємо кришку. Через 7 хвилин додаємо зелень, дрібно нарізаний часник і перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бограч з чіпетками в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *