Перейти до вмісту
Головна » Короп запечений у фользі

Короп запечений у фользі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Короп запечений у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 690 ккал, 70 г білків,
    31 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 короп (прибл. 1,5–2 кг)
    ❯ за 1 ст. л. вершкового та рослинної олії
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 очищений від насіння перець чилі
    ❯ 1 помідор
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. насіння кмину
    ❯ 1 лимон

    Покроковий процес приготування коропа у фользі

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Рибу очистити від луски, випатрати, відрізати голову, хвіст та плавники. Вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Помідори вимити та нарізати кубиками. Цибуля та часник очистити. Цибулю нарізати
    півкільцями, часник – пластинами, перець чилі – смужками.

    Крок 2

    Фольгу змастити рослинною олією. Черевце коропа заповнити овочами та вершковим маслом. Рибу посипати кмином, загорнути у фольгу та запікати 35–45 хв

    Сьогодні ми дізналися як готується Короп запечений у фользі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *