Перейти до вмісту
Головна » Філе коропа в папільотках

Філе коропа в папільотках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Філе коропа в папільотках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Страви запікаються у пергаменті під впливом гарячої пари, і розпаковувати їх слід дуже обережно!

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 29 г білків,
    25 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 невеликих бульб картоплі
    ❯ кмин
    ❯ сіль
    ❯ 500 г філе коропа зі шкірою
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ велика морська сіль
    ❯ 200 г цибулі-порею
    ❯ 4 невеликі моркви
    ❯ 4 квадратні скибочки бекону
    ❯ 4 ст. л. сухого білого вина

    Покроковий процес приготування філе коропа

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити та варити в підсоленій воді, додавши дрібку кмину, 8 хв. Воду злити. Коли картопля охолоне, нарізати його кружальцями.

    Крок 2

    Рибне філе вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати на чотири порційні шматки. Натерти їх сіллю, меленим чорним перцем і нарізаною зеленню. Овочі, що залишилися вимити та очистити. Зелена цибулю нарізати тонкими кружальцями, моркву – брусочками.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 190 °. Підготувати чотири аркуші пергаменту. По центру кожного аркуша викласти порцію картоплі, на неї – скибочки бекону, шматки рибного філе шкірою вниз і решта овочі. кожну порцію продуктів
    збризкати 1 стіл. ложкою вина. Пергамент щільно загорнути, кінці з обох боків закрутити та зафіксувати кулінарною ниткою. Перекласти продукти в папільотках з пергаменту на лист та запікати в духовці 20 хв.

    Бажаєте заощадити час? Картоплю можна попередньо не відварювати, а просто нарізати дуже тонкими скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе коропа в папільотках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *