Рецепт “Філе коропа в папільотках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Страви запікаються у пергаменті під впливом гарячої пари, і розпаковувати їх слід дуже обережно!
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 29 г білків,
25 г жирів, 52 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 8 невеликих бульб картоплі
❯ кмин
❯ сіль
❯ 500 г філе коропа зі шкірою
❯ 2 ст. л. рубаної зелені
❯ мелений чорний перець
❯ велика морська сіль
❯ 200 г цибулі-порею
❯ 4 невеликі моркви
❯ 4 квадратні скибочки бекону
❯ 4 ст. л. сухого білого вина
Покроковий процес приготування філе коропа
Крок 1
Картоплю вимити, очистити та варити в підсоленій воді, додавши дрібку кмину, 8 хв. Воду злити. Коли картопля охолоне, нарізати його кружальцями.
Крок 2
Рибне філе вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати на чотири порційні шматки. Натерти їх сіллю, меленим чорним перцем і нарізаною зеленню. Овочі, що залишилися вимити та очистити. Зелена цибулю нарізати тонкими кружальцями, моркву – брусочками.
Крок 3
Нагріти духовку до 190 °. Підготувати чотири аркуші пергаменту. По центру кожного аркуша викласти порцію картоплі, на неї – скибочки бекону, шматки рибного філе шкірою вниз і решта овочі. кожну порцію продуктів
збризкати 1 стіл. ложкою вина. Пергамент щільно загорнути, кінці з обох боків закрутити та зафіксувати кулінарною ниткою. Перекласти продукти в папільотках з пергаменту на лист та запікати в духовці 20 хв.
Бажаєте заощадити час? Картоплю можна попередньо не відварювати, а просто нарізати дуже тонкими скибочками.