Перейти до вмісту
Головна » Запечене філе коропа

Запечене філе коропа

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечене філе коропа з прованськими травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 470 ккал, 36 г білків,
    33 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г філе коропа
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ по 1 пучку чебрецю, розмарину та шавлії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 ст. л. сухого білого вина
    ❯ 4 ст. л. рибного бульйону
    ❯ 100 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування запеченого філе коропа

    Крок 1

    Філе вимити, обсушити та розрізати на порційні шматки. Підготовлену рибу покласти в глибоку миску і збризкати соком лимона. Накрити миску харчовою плівкою та помістити в холодильник на 30 хв

    Крок 2

    Часник очистити та потовкти. Філе посолити, поперчити та намазати часником. Чебрець, розмарин і шавлію вимити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. 2/3 олії розділити на скибочки за кількістю шматків філе.

    Крок 3

    Викласти філе у форму для запікання та посипати зеленню. Влити вино і бульйон, на кожен шматок філе покласти скибочку олії та запікати 35 хв при 190 °, накривши форму фольгою. За 8 хв до готовності видалити фольгу та покласти на рибу масло, що залишилося.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене філе коропа. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *