Перейти до вмісту
Головна » Філе індички з яблуками

Філе індички з яблуками

    Філе індички з яблуками

    Рецепт “Філе індички з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 3 години, 30 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 кг філе індички
    – 1 ч. л. меленої паприки
    – 2 зубчики часнику
    – сік 1 лимона
    – 1–2 яблука
    – 70 г журавлини
    – 1 ст. л. меду
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування філе індички
    Філе індички з яблуками1

    Крок 1

    Філе індички вимити та добре обсушити. Зробити глибокий довгий розріз так, щоб вийшла велика “кишеня”. Філе індички та “кишеню” натерти сіллю, перцем, посипати паприкою.

    Філе індички з яблуками2

    Крок 2

    Часник очистити, пропустити через прес і перемішати із лимонним соком. сумішшю, що вийшла обмазати філе індички (всередині “кишені” теж), помістити в пакет, закрити його і забрати в холод на 2 год.

    Філе індички з яблуками3

    Крок 3

    Яблука вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити серцевини з насінням. Очистити, м’якуш нарізати маленькими кубиками. Журавлину вимити, обсушити та перемішати з яблуками.

    Філе індички з яблуками4

    Крок 4

    Філе індички дістати з пакета, “кишеню” нафарширувати приготовленою яблучно-журавлинною сумішшю і зашити кулінарною ниткою. Помістити у форму, змащену будь-яким жиром.

    Філе індички з яблуками5

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. Форму з філе індички помістити в духовку та запікати 1 год, періодично поливаючи рідиною від смаження. Потім верх змастити медом та запікати ще 10 хв.

    Філе індички з яблуками6

    Крок 6

    Філе індички звільнити від ниток, акуратно нарізати його великими скибочками, викласти на велику тарілку і подати на стіл. Можна прикрасити скибочками свіжих яблук і зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе індички з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *