Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з грибами та куркою

Тушкована капуста з грибами та куркою

    Тушкована капуста з грибами та куркою

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з грибами та куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    129 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г курячого філе
    – 500 г капусти
    – 300 г печериць
    – цибулина
    – 2 ст. томатної пасти
    – перець
    – сіль
    – 2 ст. олії

    Покрокове приготування тушкованої капусти з грибами

    Крок 1

    Цибулю очищаю і нарізаю кубиками, куряче філе мою, опускаю в киплячу воду і варю 25-30 хвилин до готовності.

    Крок 2

    Обсмажую цибулю на олії до прозорості (2-3 хвилини). Капусту дрібно рубаю ножем. Додаю її до цибулі. Обсмажую на середньому вогні до м’якості

    Крок 3

    Гриби нарізаю пластинами та обсмажую на великому вогні до золотистого кольору та випарювання рідини. Додаю гриби до сковороди до капусти.

    Крок 4

    Куряче філе нарізаю довільними шматочками. Додаю куряче філе та томатну пасту в сковороду до цибулі, грибів та капусти. Солю, перчу та тушу 7 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тушкована капуста з грибами та куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *