![Гуляш із яловичини з підливою](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu.jpg)
Рецепт “Гуляш із яловичини з підливою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина 1кг
– Борошно 2 ст.л
– Ріпчаста цибуля 1шт
– Морква 1шт
– Лавровий лист 2-3 листи
– Томатна паста 1-2 ст.л
– Рослинна олія
– Сіль, Чорний перець до смаку
Ну і обов’язково Картопля для пюрешки)
Покроковий процес приготування гуляшу із яловичини з підливою
![Гуляш із яловичини з підливою1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu1.jpg)
Крок 1
Насамперед відправляємо на сковороду 2 ст.л. борошна. Перемішуємо доки вона не обсмажиться до коричневого кольору.
![Гуляш із яловичини з підливою2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu2.jpg)
Крок 2
Нарізаємо м’ясо кубиками 1.5-2 сантиметри.
![Гуляш із яловичини з підливою3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu3.jpg)
Крок 3
Наливаємо в сковороду рослинну олію і починаємо обсмажувати м’ясо.
![Гуляш із яловичини з підливою4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu4.jpg)
Крок 4
Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і натираємо моркву на велику тертку.
![Гуляш із яловичини з підливою5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu5.jpg)
Крок 5
Коли волога з м’яса випарується, відправляємо в сковороду цибулю. Перемішуємо та обсмажуємо 4 хвилини.
![Гуляш із яловичини з підливою6](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu6.jpg)
Крок 6
Тепер додаємо моркву, перемішуємо і теж обсмажуємо 3-4 хвилини.
![Гуляш із яловичини з підливою7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu7.jpg)
Крок 7
Звільняємо в центрі сковороди трохи місця та викладаємо 1.5 ст.л. томатної пасти. Протягом 30 секунд помішуємо та засмажуємо пасту. Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо.
![Розсольник у казані на багатті7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/rozsolnyk-u-kazani-na-bagatti7.jpg)
Крок 8
Додаємо теплу, кип’ячену воду так, щоб вона приховала м’ясо. Додаємо 2 лаврових листи. Коли закипить, накриваємо кришкою.
![Гуляш із яловичини з підливою9](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/gulyash-iz-yalovychyny-z-pidlyvoyu9.jpg)
Крок 9
В обсмажене борошно потроху додаємо кип’ячену воду і перемішуємо. тепер ми будемо виливати соус у гуляш і перемішувати до потрібної густоти.