Перейти до вмісту
Головна » Гуляш із яловичини з підливою

Гуляш із яловичини з підливою

    Гуляш із яловичини з підливою

    Рецепт “Гуляш із яловичини з підливою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Яловичина 1кг
    – Борошно 2 ст.л
    – Ріпчаста цибуля 1шт
    – Морква 1шт
    – Лавровий лист 2-3 листи
    – Томатна паста 1-2 ст.л
    – Рослинна олія
    – Сіль, Чорний перець до смаку
    Ну і обов’язково Картопля для пюрешки)

    Покроковий процес приготування гуляшу із яловичини з підливою
    Гуляш із яловичини з підливою1

    Крок 1

    Насамперед відправляємо на сковороду 2 ст.л. борошна. Перемішуємо доки вона не обсмажиться до коричневого кольору.

    Гуляш із яловичини з підливою2

    Крок 2

    Нарізаємо м’ясо кубиками 1.5-2 сантиметри.

    Гуляш із яловичини з підливою3

    Крок 3

    Наливаємо в сковороду рослинну олію і починаємо обсмажувати м’ясо.

    Гуляш із яловичини з підливою4

    Крок 4

    Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і натираємо моркву на велику тертку.

    Гуляш із яловичини з підливою5

    Крок 5

    Коли волога з м’яса випарується, відправляємо в сковороду цибулю. Перемішуємо та обсмажуємо 4 хвилини.

    Гуляш із яловичини з підливою6

    Крок 6

    Тепер додаємо моркву, перемішуємо і теж обсмажуємо 3-4 хвилини.

    Гуляш із яловичини з підливою7

    Крок 7

    Звільняємо в центрі сковороди трохи місця та викладаємо 1.5 ст.л. томатної пасти. Протягом 30 секунд помішуємо та засмажуємо пасту. Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо.

    Розсольник у казані на багатті7

    Крок 8

    Додаємо теплу, кип’ячену воду так, щоб вона приховала м’ясо. Додаємо 2 лаврових листи. Коли закипить, накриваємо кришкою.

    Гуляш із яловичини з підливою9

    Крок 9

    В обсмажене борошно потроху додаємо кип’ячену воду і перемішуємо. тепер ми будемо виливати соус у гуляш і перемішувати до потрібної густоти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуляш із яловичини з підливою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *