Перейти до вмісту
Головна » М’ясо по-французьки в казані на багатті

М’ясо по-французьки в казані на багатті

    М'ясо по-французьки в казані на багатті

    Рецепт “М’ясо по-французьки в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    М'ясо по-французьки в казані на багатті інгредиенти

    – Свинина 1кг
    – Картопля
    – Рослинна олія
    – Печериці
    – Цибуля
    – Помідори
    – Зелена цибуля
    – Петрушка
    – Майонез
    – Сир
    – Чорний мелений перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування м’яса по-французьки на багатті
    М'ясо по-французьки в казані на багатті1

    Крок 1

    Нарізаємо м’ясо завтовшки приблизно один сантиметр.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті2

    Крок 2

    Кладемо шматочок м’яса в пакет і відбиваємо.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті3

    Крок 3

    Відбите м’ясо солимо, перчимо і добре втираємо в м’ясо. Перевертаємо та повторюємо, солимо, перчимо, втираємо. Залишаємо м’ясо маринуватися на 30-40 хвилин.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті4

    Крок 4

    Ставимо казан на вогонь і наливаємо 100 мілілітрів олії. Чекаємо поки олія нагріється.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті5

    Крок 5

    Насамперед відправляємо в казан цибулю, нарізану півкільцями. Перемішуємо і обсмажуємо цибулю на гарному вогні 3 хвилини.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті6

    Крок 6

    Коли цибуля посмажиться додаємо в казан печериці, порізані слайсами. Додамо трохи солі та трохи чорного меленого перцю. Добре перемішуємо.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті7

    Крок 7

    Обсмажені гриби з цибулею викладаємо та витираємо казан. Знову наливаємо рослинна олія. На цей раз трохи менше мілілітрів 70.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті8

    Крок 8

    Відправляємо в казан картопля слайсами. Додамо трохи солі та обсмажуємо 4-5 хвилин. Картопля має обсмажити до напівготовності.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті9

    Крок 9

    Робимо мінімальний вогонь. Розрівнюємо картоплю в казані і висипаємо цибулю півкільцями. Поступово розподіляємо шар цибулі.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті10

    Крок 10

    Далі на шар цибулі викладаємо замариновану свинину.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті11

    Крок 11

    Тепер шар грибів із цибулею. Також все рівномірно розрівнюємо.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті12

    Крок 12

    Наступний шар помідори, порізані кільцями.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті13

    Крок 13

    Далі рівномірно змащуємо помідори майонезом.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті14

    Крок 14

    І наприкінці в м’ясо по-французьки в казані на багатті додаємо 400 грамів сиру, натертого на тертці. Закриваємо кришкою та готуємо на мінімальному вогні 50 хвилин.

    М'ясо по-французьки в казані на багатті15

    Крок 15

    Фінальний штрих – зелень. Закриваємо на 2 хвилини.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо по-французьки в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *