![М'ясо по-французьки в казані на багатті](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti.jpg)
Рецепт “М’ясо по-французьки в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
![М'ясо по-французьки в казані на багатті інгредиенти](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti-yngredyentы.jpg)
– Свинина 1кг
– Картопля
– Рослинна олія
– Печериці
– Цибуля
– Помідори
– Зелена цибуля
– Петрушка
– Майонез
– Сир
– Чорний мелений перець
– Сіль
Покроковий процес приготування м’яса по-французьки на багатті
![М'ясо по-французьки в казані на багатті1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti1-1.jpg)
Крок 1
Нарізаємо м’ясо завтовшки приблизно один сантиметр.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti2-1.jpg)
Крок 2
Кладемо шматочок м’яса в пакет і відбиваємо.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti3-1.jpg)
Крок 3
Відбите м’ясо солимо, перчимо і добре втираємо в м’ясо. Перевертаємо та повторюємо, солимо, перчимо, втираємо. Залишаємо м’ясо маринуватися на 30-40 хвилин.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti4-1.jpg)
Крок 4
Ставимо казан на вогонь і наливаємо 100 мілілітрів олії. Чекаємо поки олія нагріється.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti5-1.jpg)
Крок 5
Насамперед відправляємо в казан цибулю, нарізану півкільцями. Перемішуємо і обсмажуємо цибулю на гарному вогні 3 хвилини.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті6](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti6-1.jpg)
Крок 6
Коли цибуля посмажиться додаємо в казан печериці, порізані слайсами. Додамо трохи солі та трохи чорного меленого перцю. Добре перемішуємо.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті7](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti7-1.jpg)
Крок 7
Обсмажені гриби з цибулею викладаємо та витираємо казан. Знову наливаємо рослинна олія. На цей раз трохи менше мілілітрів 70.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті8](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti8-1.jpg)
Крок 8
Відправляємо в казан картопля слайсами. Додамо трохи солі та обсмажуємо 4-5 хвилин. Картопля має обсмажити до напівготовності.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті9](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti9-1.jpg)
Крок 9
Робимо мінімальний вогонь. Розрівнюємо картоплю в казані і висипаємо цибулю півкільцями. Поступово розподіляємо шар цибулі.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті10](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti10-1.jpg)
Крок 10
Далі на шар цибулі викладаємо замариновану свинину.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті11](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti11-1.jpg)
Крок 11
Тепер шар грибів із цибулею. Також все рівномірно розрівнюємо.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті12](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti12-1.jpg)
Крок 12
Наступний шар помідори, порізані кільцями.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті13](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti13-1.jpg)
Крок 13
Далі рівномірно змащуємо помідори майонезом.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті14](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti14-1.jpg)
Крок 14
І наприкінці в м’ясо по-французьки в казані на багатті додаємо 400 грамів сиру, натертого на тертці. Закриваємо кришкою та готуємо на мінімальному вогні 50 хвилин.
![М'ясо по-французьки в казані на багатті15](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/myaso-po-franczuzky-v-kazani-na-bagatti15-1.jpg)
Крок 15
Фінальний штрих – зелень. Закриваємо на 2 хвилини.