Перейти до вмісту
Головна » Лагман у казані на багатті

Лагман у казані на багатті

    Лагман у казані на багатті

    Рецепт “Лагман у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Лагман у казані на багатті складові

    – Яловичина 1кг
    – Пекінська капуста
    – Цибуля
    – Редиска
    – Болгарський перець
    – Зелень селери
    – Паприка гостра 2шт
    – Томатна паста 2 ст. ложки
    – Соєвий соус
    – Часник 1 головка
    – Перець чилі 1шт
    – Імбир
    – Борошно 1кг
    – 2 яйця
    – Сіль
    – Вода
    – Рослинна олія
    – Чорний мелений перець
    – Паприка мелена 1 ст. ложка

    Покроковий процес приготування лагману у казані на багатті
    Лагман у казані на багатті1

    Крок 1

    В борошно додаємо трохи солі, вбиваємо 2 яйця, поступово вводимо воду і замішуємо туге тісто. Загортаємо в пакет і забираємо у прохолодне місце на 1 годину.

    Лагман у казані на багатті2

    Крок 2

    М’ясо нарізаємо на слайси, додаємо олію, натертий часник, чорний мелений перець, соєвий соус, перемішуємо та прибираємо в холодильник.

    Лагман у казані на багатті3

    Крок 3

    Нарізаємо півкільцями цибулю, редиску, соломкою тверду частину капусти, великими шматками болгарський перець, дрібно нарізаємо зелень селери, часник, імбир та перець чилі.

    Лагман у казані на багатті4

    Крок 4

    Розгортаємо тісто завтовшки в палець і нарізаємо смужки шириною 2 см. Змащуємо рослинною олією з двох сторін, залишаємо відпочити на 10 хвилин. Потім кожну смужку розкочуємо і розтягуємо в трубочку, змащуємо кожну олію.

    Лагман у казані на багатті5

    Крок 5

    Розжарюємо рослинну олію в казані. Обсмажуємо часник, імбир, перець чилі 10 секунд, потім додаємо м’ясо, через 7 хвилин цибулю, через 3 хвилини томатну пасту та мелену паприку, потім капуста і обсмажуємо все 3 хвилини. Потім додаємо редиску, обсмажуємо, потім болгарський перець, обсмажили 2-3 хвилини. Наливаємо воду і смажимо на середньому вогні 20 хвилин, наприкінці додаємо зелень.

    Лагман у казані на багатті6

    Крок 6

    Варимо нашу локшину, промиваємо. Подаємо локшину зверху м’ясо з овочами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лагман у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *